A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Рішення сесії №843 «УКРАЇНА РУДКІВСЬКА МІСЬКА РАДА Самбірського району Львівської області VII – а сесія VIІІ - го скликання Р І Ш Е Н Н Я 15 липня 2021 р. № 843 м. Рудки Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. в с. Чайковичі Самбірського району Львівської області Розглянувши заяву гр. ВОЙТАНОВИЧА Юліана Осиповича, який проживає в с. Чайковичі, вул. Св. Миколая, 114, Самбірського району Львівської області, про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, враховуючи рекомендації постійної комісії з розгляду земельних питань, керуючись ст.ст.12, 81, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.25 Закону України «Про землеустрій», п.п.34) п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Рудківська міська рада ВИРІШИЛА : 1. Дати дозвіл гр. ВОЙТАНОВИЧУ Юліану Осиповичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1900 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Чайковичі Самбірського району Львівської області. 2. Гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, для виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 3. Гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. погоджений проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у порядку, встановленому чинним законодавством України, подати до Рудківської міської ради для затвердження та передачі земельної ділянки у власність. 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Рудківської міської ради з розгляду земельних питань (голова комісії Брийовський В. В.). Рудківський міський голова І. Лозинський»

Кількість переглядів: 100
Скликання: VIII скликання
Сесія: VII сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 15.07.2021
Номер документу: 843
Назва документу: УКРАЇНА РУДКІВСЬКА МІСЬКА РАДА Самбірського району Львівської області VII – а сесія VIІІ - го скликання Р І Ш Е Н Н Я 15 липня 2021 р. № 843 м. Рудки Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. в с. Чайковичі Самбірського району Львівської області Розглянувши заяву гр. ВОЙТАНОВИЧА Юліана Осиповича, який проживає в с. Чайковичі, вул. Св. Миколая, 114, Самбірського району Львівської області, про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, враховуючи рекомендації постійної комісії з розгляду земельних питань, керуючись ст.ст.12, 81, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, ст.25 Закону України «Про землеустрій», п.п.34) п.1 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Рудківська міська рада ВИРІШИЛА : 1. Дати дозвіл гр. ВОЙТАНОВИЧУ Юліану Осиповичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,1900 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення в с. Чайковичі Самбірського району Львівської області. 2. Гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. звернутись до суб’єкта господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом, для виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. 3. Гр. ВОЙТАНОВИЧУ Ю. О. погоджений проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у порядку, встановленому чинним законодавством України, подати до Рудківської міської ради для затвердження та передачі земельної ділянки у власність. 4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію Рудківської міської ради з розгляду земельних питань (голова комісії Брийовський В. В.). Рудківський міський голова І. Лозинський
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.01 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних