A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Стрічка новин

Відбулась нарада із директорами навчальних закладів!

 21.01.2021 року відбулась нарада із директорами навчальних закладів Рудківської міської ради. Нараду розпочав заступник з гуманітарних питань Р.Біндас., який познайомився з керівниками закладів та побажав плідної співпраці. Питання харчування, закупівля засобів першої необхідності та інші питання фінансового характеру, були обговорені з начальником фінансового відділу В.Урбанович. Під час наради, керівник відділу освіти Ю. Брийовська, визначила основні вектори діяльності на 2021рік, обговорено роботу закладів в умовах адаптивного карантину та проаналізовано питання, які потребують першочергового вирішення. Заступник начальника відділу освіти. А. Шманько, наголосив щодо замовлення документів про освіту.

16:11:31 22.01.2021

Як працювати закладам освіти у період карантину

Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством охорони здоров’я України розробили Збірник нормативних документів щодо роботи закладів освіти на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). У збірнику є нормативно-правові акти, якими потрібно керуватися при роботі у закладах загальної середньої освіти. Також збірник містить рекомендації щодо впровадження змішаного навчання у закладах фахової передвищої та вищої освіти.

10:04:27 11.09.2020

Вітаємо з Днем знань!

Дорога наша освітянська родино!!! Щиро вітамо всіх з традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань. Цогоріч це свято особливе, після тривалого карантину ми засумували один за одним, за гамірними коридорами, за просторими кабінетами.Ми оцінили важливість живого спілкування,важливість рідного колективу. Сьогодні у перший день осені ми радіємо і дякуємо Богу за можливість збагачуватися вміннями, розкривати таланти.Тож нехай першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у кожну школу, кожну родину! Зі святом!!!

10:11:59 01.09.2020

"Освіта в умовах пандемії"!

У Рудківській ОТГ відбулась серпнева конференція у форматі дискусійної зали на тему: "Освіта в умовах пандемії"! З вітальним словом до освітян звернувся Рудківський міський голова І.М. Лозинський, який побажав педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог у новому непростому навчальному році. Режим роботи, забезпечення освітнього процесу в 2020-2021 н. р. в закладах освіти громади в умовах карантинних обмежень окреслила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Ю. В. Брийовська, яка особливу увагу приділила забезпеченню безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу. Важливі фінансові питання були обговорені з начальниця відділу фінансів, обліку та звітності - В.З. Урбанович. Бажаємо міцного здоров’я, терпеливості та хай цей навчальний рік буде продуктивним для у сіх нас!

10:14:44 28.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.