A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

День Конституції України

Дата: 28.06.2018 15:00
Кількість переглядів: 892

Свято талантів, насичення енергії і запалу подарувала міська рада молоді своєї громади. 28 червня на стадіоні міста Рудки захід розпочався виступами юних талантів. Виконані пісні були присвячені Дню Конституції України та Дню молоді. Був проведений міжнародний юнацький турнір у якому брали участь такі команди: «Гміна Фредрополь» Польща, «Прикарпаття» Старий Самбір, «Комарно», «Підгайчики», «Рудки-1» та «Рудки-2».

  

У фінальній зустрічі змагались команди «Гміна Фредрополь» Польша – 1 місце та "Прикарпаття" Старий Самбір – 2 місце. У волейбольному турнірі серед старостинських округів Рудківської міської ради перемогу отримала команда м. Рудки, серед гравців якої були троє учасників АТО – Володимир Ціхоцький, Петро Рондяк та Степан Войців. Команда села Підгайчики перемогла у козацьких змаганнях, а силачем у підніманні гирі став житель села Задністряни Роман Лаврів.

    

Наймолодші учасники змагалися у спортивній естафеті "Веселі старти". Також свою творчість і таланти показали учасниці конкурсу "Міс красуня-манюня Рудківської ОТГ". Усі дівчатка гідні зайняти перше місце, але корону та звання "Красуня ОТГ" здобула Валерія Брийовська. Діти отримали подарунки та створили незабутню атмосферу свята, яке запам'ятається всім надовго.

 

Команди-учасниці спортивних змагань були нагороджені кубками та грамотами від Рудківського міського голови Івана Лозинського та призами від начальника відділу молоді та спорту Самбірської РДА Василя Леська. Організатори свята – Відділ культури та туризму, Відділ Соціальної політики та Микола Когут щиро дякують всім учасникам і всім присутнім на заході за святковий настрій.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.