A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Урочисте відкриття закладу дошкільної освіти "Дивосвіт" у с. Підгайчики.

Дата: 08.10.2018 15:52
Кількість переглядів: 1993

Фото без опису07 жовтня 2018 року жителі села Підгайчики чекали з особливим нетерпінням. Цей день запам’ятається мешканцям села не просто як сонячний осінній день, але і як день відкриття дитячого садка. Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків. Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, схвильовані батьки, почесні гості і величезна кількість подарунків – все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села.

Розділити радість з мешканцями громади та привітати їх з чудовою подією завітали: Народний депутат України Ярослав Дубневич , керівник апарату Львівської обласної державної адміністрації Маріанна Вільшинська, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, голова Самбірської районної державної адміністрації Микола Фрей, депутати Львівської обласної ради Володимир Шведа та Олег Домчак, Рудківський міський голова Іван Лозинський, заступник міського голови з гуманітарних питань Наталія Стахів, начальник відділу освіти молоді та спорту Рудківської міської ради Юлія Брийовська та депутати Рудківської міськокої ради, які привітали дітей, їхніх батьків та колектив працівників із отриманням нового затишного садочку та побажали всім здоров’я, добра, миру, злагоди та доброї долі. У такий нелегкий для країни час є все ж таки і радісні моменти, такі як відкриття дошкільного навчального закладу для майбутнього нашої держави – для дітей.

Громада села вдячна за великі зусилля, які приклала колишній сільський голова Підгайчиківської сільської ради, а тепер вже заступник міського голови з гуманітарних питань Наталія Стахів для відкриття нового дошкільного навчального закладу у селі Підгайчики. Саме завдяки її працелюбності, наполегливості, організаторським здібностям, принциповості та бажанню покращити якість освіти у с.Підгайчики було побудовано цей чудовий дитячий садок „Дивосвіт”. Щирі слова подяки звучали народному депутату України Ярославу Дубневичу, керівництву області та району за сприяння у виділенні коштів з Державного Фонду регіонального розвитку, обласного, районного та місцевого бюджетів на реконструкцію дитячого навчального закладу. Право перерізати стрічку було надано депутату Верховної Ради України Ярославу Дубневичу, керівнику апарату Львівської ОДА Маріанні Вільшинській, Рудківському міському голові Івану Лозинському, та вихованцям групи «Метелики», що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, розрахованого на 45 діток. За давньою українською традицією приміщення дошкільного навчального закладу освятив священик. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишним убранством дитячих кімнат. Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій „дім радості”, де будуть навчатись, виховуватись, спілкуватись з однолітками і успішно готуватись до навчання у школі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних