A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Сьогодні в Рудківській міській раді учасники конкурсу "Сортуй сміття для життя без сміття", який проводився в рамках реалізації українсько - польського проекту "Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ"

Дата: 26.11.2018 15:28
Кількість переглядів: 984

Сьогодні в Рудківській міській раді учасники конкурсу "Сортуй сміття для життя без сміття", який проводився в рамках реалізації українсько - польського проекту "Створюємо сучасну європейську систему поводження з відходами в Рудківській ОТГ" отримували призи та нагороди від Фонду міжнародної солідарності (РП). 35 учнів навчальних закладів м.Рудки, сіл Підгайчики, Чайковичі, Рудківської музичної школи у своїх творчих роботах змалювали мрію про впорядковані вулиці і сквери, застерігали від бездумного засмічення території побутовими відходами, підкреслювали значення сортування сміття для екології. Завдання дорослих підтримати своїх дітей в їх мріях про чисте довкілля.

Переможців 6.

І місце - №20 (відеоролик+твір-роздум) Іванчак Світлана та її сестричка (Чайковицька школа);

ІІ - №4 - "Зроби правильний вибір"- Хім'як Діана (Дитяча музична школа) та № 21 - "Життя без сміття"- Кузбит Андріана (Дитяча музична школа)

ІІІ - №27 - "Екологічна казка" - Дарина Антонюк (Рудківська гімназія), №12- "Ми зробимо нашу країну чистою" - Козоріз Андріана (Підгайчиківська школа), №3 - малюнок "Життя без сміття" - Денис Бешлей (Дитяча музична школа).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.