A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

 25 листопада 2018 року на території Рудківської ОТГ у с. Підгайчики відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із синтетичним покриттям

Дата: 27.11.2018 11:34
Кількість переглядів: 1467

Фото без опису   25 листопада 2018 року на території Рудківської ОТГ у с. Підгайчики відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика із синтетичним покриттям, який сприятиме активному відпочинку і даватиме можливісь для занять спортом.

Привітати мешканців з визначною подією завітали: народний депутат України Ярослав Дубневич, заступник голови ЛОДА Роман Филипів, начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, депутати Львіської обласної ради Володимир Шведа та Олег Домчак, голова Самбірської райдержадміністрації Микола Фрей, голова Самбірської районної ради Віталій Кімак, голова Рудківської ОТГ Іван Лозинський та керівний склад Рудківської міської ради.

“Місяць тому ми відкривали дитячий садочок, а сьогодні — спортивний майданчик із штучним покриттям у славному селі Підгайчики, яке тримає лідерство серед народжуваності дітей. Я переконаний, що молодь, яка тренеруватиметься тут, покаже хороші спортивні результати не лише на Самбірщині, а й по всій Україні”, - зазначив Ярослав Дубневич і подарував місцевій команді футбольні м’ячі.

З привітальним словом до присутніх звернувся директор департаменту економічної політики ЛОДА Роман Филипів: “Дуже приємно відвідувати такі заходи і спостерігати як змінюються наші села, селища, міста... як змінюється Україна. За останні 4 роки ми інвестували понад 4 млрд. грн. в Львівській області, а це понад 6 000 різноманітних проектів. Секрет цих змін — спільні зусилля депутатів Веховної ради України, депутатів і керівництва Львівської ОДА, керівництва району, об’єднаних територіальних громад і місцевих рад. Якщо ми й надалі будемо рухатись у тому ж напрямку, то все у нас вийде! Хочу попросити аби ви наповнювали цей майданчик різноманітними заходами, де б точилися гострі баталії, щоб це футбольне поле було в користь і радість громаді”.

Відкриття спортивного майданчику є знаковою подією для села, адже відтепер завдяки спільним зусиллям влади й громади школярі та молодь Рудківської ОТГ у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом на майданчику, тим самим зміцнюючи своє здоров’я наголосив у своєму вітальному слові начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хімяк і подарував місцевій команді футбольні м’ячі.

Рудківський міський голова Іван Лозинський у своєму привітальному слові зазначив, що цей рік був історичний, так як ми його почали в статусі об’єднаної територіальної громади. Нами в цьому році було реалізована 13 проектів місцевого розвитку, а також два проекти ДФРР. У селі Підгайчики це вже друга знакова подія – перша це відкриття ЗДО «Дивосвіт», а друга – відкриття спортивного майданчика відповідно до обласної програми «Спортивний майданчик на 2017-2021роки», загальною вартістю 1,1 млн. грн., де з обласного бюджету виділено 550 тис. грн., а решта суми - з бюджету Рудківської міської ради.

Також було реалізовано проект місцевого розвитку по вуличному освітленні на суму близько 300 тис.грн. Але це все не відбулося б без допомоги та сприяння Народного депутата України – Ярослава Дубневича, обласної та районної влади.

Подяками було відзначено директора ППБП «ЛВ – Арка» Любомира Дубаса за якісне виконання робіт, та обласних депутатів Володимира Шведу та Олега Домчака за сприяння та фінансову підтримку в реалізації проекту « Спортивний майданчик на 2017-2021 роки».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних