A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Рудківська міська рада здобула чергову перемогу в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку 2019.

Дата: 22.04.2019 11:21
Кількість переглядів: 695

Рудківська міська рада здобула чергову перемогу в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку 2019. 9 мікропроектів із 13 стали виграшними, а саме:"Реконструкція шатрового даху Підгайчиківської СЗШ І-ІІІ ст. у с.Підгайчики Самбірського району Львівської області", "Капітальний ремонт фасаду та водостічної системи даху Конюшко-Тулиголівської СЗШ І-ІІ ст. в с.Конюшки -Тулиголівські Самбірського району Львівської області", "Капітальний ремонт (заміна вікон і дверей на енергозберігаючі) будівлі Народного дому в с.Новий Острів Самбірського району Львівської області", "Капітальний ремонт Народного дому у с.Підгайчики Самбірського району Львівської області", "Капітальний ремонт елементів благоустрою на площі Відродження у м.Рудки Самбірського району Львівської області", "Капітальний ремонт під'їзної дороги до будинку № 17а на вулиці Самбірській у м.Рудки Самбірського району Львівської області", "Придбання дитячих ігрових майданчиків для м.Рудки, вул.Садова, та с.Колбаєвичі, вул.Зелена, Самбірського району Львівської області", "Реконструкцйія вуличного освітлення вулиць Січових Стрільців, Св.Миколая, Вулінікова, Тиха в селі Чайковичі Самбірського району Львівської області", "Реконструкція вуличного освітлення вул. Центральна, Миру в с.Задністряни Самбірського району Львівської області", на загальну суму більше 3 600 млн.грн.

Дані проекти будуть реалізовані впродовж цього року. Висловлюємо окрему подяку активним жителям громади та підприємцям, які дали не менше 16-17% коштів на кожний поданий проект для його співфінансування та реалізації. Співпраця місцевої влади та громади щороку дає свої хороші результати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.