A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Наприкінці 2018 року вперше Рудківська міська рада оголосила конкурс проектів ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ. Переможцями конкурсу стали шість проектів, які отримали найбільшу кількість голосів членів громади – жителів м.Рудки та населених пунктів Рудківської

Дата: 06.05.2019 12:17
Кількість переглядів: 1177

      

Наприкінці 2018 року вперше Рудківська міська рада оголосила конкурс проектів ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ. Переможцями конкурсу стали шість проектів, які отримали найбільшу кількість голосів членів громади – жителів м.Рудки та населених пунктів Рудківської ОТГ. У 2019 році в міському бюджеті на реалізацію цих шести громадських проектів передбачено 150,0 тис. грн.. У березні 2019 року закуплено проектор та екран для закладу дошкільної освіти м.Рудки «Ромашка» на суму 25,0 тис. грн. , а в квітні витрачено 50,0 тис. грн. на придбання сценічних костюмів для танцювального ансамблю «Зорепад» Рудківської дитячої музичної школи. В наступні місяці 2019 року поступово будуть реалізовані ще чотири громадські проекти за кошти міського бюджету. Наприкінці 2019 року буде оголошено новий набір громадських проектів, реалізація яких відбудеться у 2020 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.