A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Пошуки нових підходів і рішень в інтересах розвитку Рудківської громади

Дата: 10.06.2019 14:56
Кількість переглядів: 616

      

Пошуки нових підходів і рішень в інтересах розвитку Рудківської громади став мотивацією до участі в конкурсі об’єднаних громад, оголошеному ГО «Жіночі перспективи». Рудківська міська рада за результатами конкурсу стала учасником проекту «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини».

На першій зустрічі голова громадської організації Любов Максимович та керівник проекту Ірина Трохим розповіли про напрямки діяльності їх організації та основні завдання проекту. В ході розмови обговорювалися місцеві проблеми, особливий підхід до їх вирішення з точки зору захисту прав людини.

Проекти ГО «Жіночі перспективи» передбачають захист прав вразливих верств нашого суспільства. Члени робочої групи Рудківської міської ради мають намір написати проект щодо створення додаткових умов для покращення функціонування міської бібліотеки, створення на її базі вільного простору з використанням сучасного комп’ютерного обладнання, нових підходів до функціонування загальнодоступного закладу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.