A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У неділю, 16 червня 2019 року, в Рудківській об’єднаній громаді відбулося святкування 670-річчя села Підгайчики.

Дата: 19.06.2019 09:25
Кількість переглядів: 944

Фото без опису   Фото без опису

У неділю, 16 червня 2019 року, в Рудківській об’єднаній громаді відбулося святкування 670-річчя села Підгайчики. Урочисту програму святкування розпочала вчителька історії Підгайчиківської СЗШ І-ІІІ ст. Оксана Купчинська. У своєму виступі вона розповіла про славне історичне минуле села від 1349 року до сьогодення, овіяне переказами, славне добрими справами і традиціями.

До привітального слова були запрошені гості: ієромонах о. Пантелеймон та Рудківський міський голова Іван Лозинський. Керівник громади підкреслив, що День села – це свято для всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди у місці з особливим колоритом, традиціями і славною історією. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної праці, знань і талантів його мешканців.

У такі свята кожен відчуває себе частиною великої родини. «Бажаю вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя і здійснення найзаповітніших мрій. Хай кожен наступний день буде зігрітий добром і теплом, повагою та порозумінням рідних і близьких» - зазначив очільник об’єднаної громади. Також він вручив подяки та грамоти: ієромонаху о. Пантелеймону – за щедрі духовні плоди в житті української церкви, Ганні Поливці – найстаршій жительці села, Любові Фещин – за активну громадську діяльність у житті села та творчі здібності, Володимиру Ганишину – за активну участь у спортивному житті села та вогомий внесок у розвиток футболу, Миколі Драгану за зайняте ІІІ місце у двоборстві чемпіонату Європи серед юніорів (Німеччина), Роману Голинському – депутату Рудківської міської ради, до Дня медичного працівника – за надання медичних послуг населенню села. До Дня батька подяками були відзначені найстарший та наймолодший батьки села – Йосип Фещин (1928 р. н.) та Володимир Шимчак (1999 р. н.).

Святковий концерт для місцевих жителів і гостей свята підготували ведуча Ірина Тур та художній керівник Народного дому м. Рудки Ірина Поливка разом з колективаими, солістами художньої самодіяльності с. Підгайчики, м. Рудок та с. Колбаєвичі. У післяобідню пору святкування продовжувалось спортивними та розважальними заходами: футбол, козацькі забави: перетягування линви (канату), піднімання гирі та розпивання пива на швидкість; дитячі естафети; конкурс «Міс красуня-манюня», (переможець – Марта Голинська).

А також, на завершення свята відбувся конкурс «Караоке» (переможець – Ірина Ганик). Усі учасники та переможці конкурсів отримали цікаві подарунки від мецената та спонсора заходу – БФ «Майбутнє для громади» ТОВ «Захід-Агро МХП».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних