A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Зустріч Рудківського міського голови з молоддю

Дата: 29.07.2019 11:13
Кількість переглядів: 640

             

 В рамках зустрічі Рудківського міського голови з молоддю 28 липня присутні ознайомилися з новим проектом, над яким працює Рудківська міська рада.

Це проект, запропонований ГО"Молода громада" при підтримці ТОВ "Британська Рада ( Україна)" РОЗУМНА ВЗАЄМОДІЯ. Реалізація цього проекту дала б жителям громади, зокрема молоді, сучасний цікавий механізм для спілкування з ОМС. Завдяки впровадження онлайн- платформи gurtom mobi можна буде позначати проблеми громади, пропонувати рішення, створювати проекти та, навіть, збирати кошти для реалізації проектів.

На сайті міської ради розміщено прототип платформи, яка має стати онлайн - основою для співпраці влади, ГО, бізнесу, жителів громади у визначенні проблем та реалізації проектів.

Зустрічі рудківського міського голови з молоддю ще у ширшому форматі мають стати доброю традицією. Від міської влади є пропозиція створити Молодіжну раду, як дорадчий орган в ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.