Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

З 18 липня по 29 серпня у Львівській області міжнародною молодіжною організацією AIESEC було організовано соціальний проект «Популяризуємо Україну разом».

Дата: 05.08.2019 12:26
Кількість переглядів: 652

Фото без опису

З 18 липня по 29 серпня у Львівській області міжнародною молодіжною організацією AIESEC було організовано соціальний проект «Популяризуємо Україну разом».

12 іноземних представників відвідали Україну з метою популяризації міст Львівщини очима іноземних волонтерів, щоб підвищити їхній туристичний потенціал. Впродовж усього проекту, який триватиме 6 тижнів, волонтери з Греції, Туреччини, Єгипту, Тунісу, Марокко та Китаю проведуть по одному тижню в різних містах Львівщини. Одною із таких громад, яка мала честь прийняти волонтерів із Єгипту та Китаю є Рудківська міська рада спільно з БФ «Майбутнє для громади» за підтримки ТОВ «Захід-Агро МХП».

Проживаючи у «прийомних» сім’ях протягом 6-ти днів наші гості мали можливість ознайомитися з повсякденним життям українців, із нашими архітектурними пам’ятками, діяльністю дитячих садочків та школи, роботою агроіндустріального холдингу «Захід-Агро МХП».

Діти нашої громади разом з волонтерами проводили різні пізнавальні та розважальні заходи. З ініціативи міської ради була організована акція з благоустрою «За чисте довкілля», яке проходило на території «Рудківського дендропарку».

27 липня у місті Рудки був проведений спільний захід «Відкрий Україну світу». Ми охоче почастували мешканців та гостей громади стравами китайської та єгипетської кухні, та, звісно, пригостили волонтерів стравами української національної кухні. Усі присутні могли долучитися до танцювального флешмобу, на якому місцеві танцюристи та іноземні гості демонстрували свої національні та улюблені танці.

Прощаючись із друзями громада отримала подяки за теплий прийом, а наша молодь змогла знайти нових друзів, з якими неодмінно підтримуватиме тісні контакти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних