A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Незвичайна зустріч : учні - випускники Чайковицької школи та керівники Рудківської ОТГ говорили про життя громади , успіхи і проблеми, про туризм, як один із можливих напрямків розвитку територій та збереження історичної пам'яті.

Дата: 28.02.2020 12:41
Кількість переглядів: 759

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Незвичайна зустріч : учні - випускники Чайковицької школи та керівники Рудківської ОТГ говорили про життя громади , успіхи і проблеми, про туризм, як один із можливих напрямків розвитку територій та збереження історичної пам'яті. Спілкування безпосередньо очі в очі і через сучасні засоби зв'язку, зокрема Інтернет, в т.ч. сайт Рудківської міської ради, платформу gurtom.mobi, допомагає визначити пріорітети та актуальні завдання.

Молодь повинна бути активною, висловлювати свої думки і ідеї, брати участь в житті громади, а новостворена Молодіжна рада може стати органом згуртування та активізації молоді, сказав міський голова Іван Лозинський. Рудківська міська рада робить перші кроки на шляху до збору інформації, аналізу можливостей розвитку туризму. Цікаві матеріали з історії сіл Колбаєвичі та Чайковичі запропонував пан Михайло Городиський.

Завдяки його старанням та за підтримки міського голови учням були вручені книги проповідей отця Юрія Кміта "Добрий посів" та туристичний путівник про село Колбаєвичі та Чайковичі. Щоб відчути себе на місці міського голови найсміливіші учні не тільки відвідали кабінет мера, але і посиділи в кріслі керівника громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних