A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Обговорили питання розвитку громадянського суспільства, зокрема за допомогою проекту «Розумна взаємодія».

Дата: 27.04.2020 10:44
Кількість переглядів: 692

Обговорили питання розвитку громадянського суспільства, зокрема за допомогою проекту «Розумна взаємодія».

Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

24-25 квітня 2020 відбулась Національна веб-конференція «Громадянське суспільство і “Розумна взаємодія” з участю компетентних експертів та представників неурядових організацій, органів місцевого самоврядування з різних частин України з ініціативи керівників громадського фонду Молода Громада та ГО Молодіжна корпорація. Громадянське суспільство - як важливий фактор розвитку територіальних громад та держави Україна і національна стратегія розвитку громадянського суспільства; децентралізація, розвиток громадського бюджету і роль Розумної взаємодії; впровадження цілей сталого розвитку на місцевому рівні - ці та інші питання були обговорені під час конференції.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

 

Найважливіший висновок - треба розвивати громадянське суспільство заради розвитку як окремих територій, так і всієї України. Якщо хочемо бачити прогрес, треба громадянам брати участь в його досягненні. Рудківська міська рада, як учасник проекту "Розумна взаємодія", в особі своїх представників, не тільки слухала, але й висловлювала свої думки з цих актуальних питань. «Розумна взаємодія» - цікавий і потрібний проект, його треба розвивати та вдосконалювати як на загальнонаціональному, так і на регіональному рівні.

З метою залучення більшої кількості користувачів платформи gurtom.mobi та роботи відповідно до принципів Розумної взаємодії необхідно проводити додаткові заходи інформування – рекламування серед жителів ОТГ, зокрема молоді, інструктажі – навчання методам роботи як працівників органу місцевого самоврядування, так і громадян, підприємців, членів громадських організацій. Зацікавленість у використанні Розумної взаємодії необхідно демонструвати візуалізацією реалізованих з її допомогою проектів, вирішених проблем.

Важливою є підтримка активних громад, які часто мають проблеми з дотаційним місцевим бюджетом, спонсорською – грантовою фінансовою та інших видів допомогою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних