A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В Рудківській ОТГ небайдужі долучаються до заходів протидії Covid – 19.

Дата: 21.04.2020 22:56
Кількість переглядів: 1320

В Рудківській ОТГ небайдужі долучаються до заходів протидії Covid – 19.

Фото без опису

21 квітня 2020 року представники Фермерз груп «Континенталь» передали міському голові Рудок пану Івану Лозинському благодійну допомогу для забезпечення протиепідеміологічних заходів, пов’язаних із Covid - 19, а саме: медичні костюми та маски багаторазового використання, дезинфікатори. Поряд з Рудківською лікарнею на передовій щодо виявлення і боротьби із загрозою поширення хвороби є місцеві амбулаторії (в Рудках і Погірцях) , шість фельдшерсько – акушерських пунктів (Чайковичі, Задністряни, Новий Острів, Конюшки – Королівські, Підгайчики), один фельдшерський пункт (с.Колбаєвитчі) та їх працівники – лікарі, медсестри, фельдшери.

Якщо для КНП Рудківська лікарня, яка визначена опорною по наданню допомоги хворим з коронавірусною інфекцією для Самбірського, Старосамбірського, Турківського районів та міста Самбора, вже надходить допомога, то інші місцеві медичні структури її ще не отримували. У зв’язку із цим благодійну допомогу від Фермерз груп «Континенталь» керівники Рудківської міської ради передали в амбулаторію загальної практики сімейної медицини с.Погірці, у ФАП с. Чайковичі, ФП с. Колбаєвичі. Керівництво Рудківської міської ради висловлює щиру подяку Фермерз груп «Континенталь» за надану допомогу. Яка є важливм кроком кращої підготовки до можливого поширення (не дай Боже!) епідемії COVID- 19.

У Рудківській лікарні та інших медичних закладах Рудківської ОТГ є і зараз потреба в придбанні засобів індивідуального захисту для персоналу, медикаментів та дезинфекційних середників, покращенні матеріально технічної бази та в інших невідкладних і важливих речах.  

Адреса Рудківської лікарні: 81440, Самбірський район, м.Рудки, вул. Шевченка,15А. ? Відповідальна особа лікарні Масяк Ярослав Юрійович. Контактний телефон 097 953 44 28.

Рахунок КНП «Рудківська лікарня» Рудківської міської ради в АТ «Ощадбанк», ідентифікаційний код 41045137, код банку одержувача 325796, рахунок одержувача UA623257960000026008300563476.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних