A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Унікальні можливості участі мешканців, представників громадських організацій та бізнесу у спів-врядуванні нашою громадою!

Дата: 15.05.2020 16:57
Кількість переглядів: 820

Фото без опису

Шановні мешканці Рудківської громади!

Нагадуємо, що з цього року діють унікальні можливості участі мешканців, представників громадських організацій та бізнесу у спів-врядуванні нашою громадою!

По-перше, якщо ви стикаєтесь з будь якою проблемою, будь, ласка, позначайте її в спільному просторі нашої громади за посиланням https://gurtom.mobi/#main/15/49.6539686/23.4872459/-/0,1,7,8,9,10/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/mm/- Хто ще не знає, як це робити - інструкція за посиланням https://goo.gl/vJrGhz

По-друге, якщо маєте пропозиції як вирішити будь-яку з проблем, які позначені в спільному просторі нашої громади, додавайте свої проекти! Хто ще не знає, як це робити - інструкція за посиланням https://goo.gl/lNy7pF

По-третє, якщо бажаєте підтримати будь-яку з наданих пропозицій вирішення - долучайтесь! як це робити - інструкція за посиланням https://goo-gl.su/s3hV Якщо у вас виникнуть якісь технічні проблеми звертайтеся по допомогу за посиланням https://forms.gle/3Ahpc4LftoQMhfzG9

ВАЖЛИВО!

1. Відповідальні особи ОТГ регулярно переглядають позначені проблеми. Якщо інформація достовірна (не фейк), відноситься до компетенції ОТГ, а її вирішення закладено в бюджет цього року, ОТГ має змогу переносити інформацію на свій офіційний шар в спільному просторі та вирішувати проблему. Якщо фінансування цього року не передбачено, діє наступний пункт.

2. Бюджет нашої громади на 2021 рік (витрати) буде формуватись з урахуванням саме ваших визначених проблем та наданих пропозицій! Все це - прозоро та в спільному просторі нашої громади. Всі ці та багато інших можливостей стали доступними завдяки пілотному впровадженню в ОТГ системи “Розумна Взаємодія”.

Дізнатись більше про нові можливості та про систему рекомендуємо за посиланням на виступ ключового експерта “Розумної Взаємодії” на національній веб-конференції громадянського суспільства https://youtu.be/aBLGZaNuUZg

Всього 6 громад зі всієї України було відібрано до пілотування цієї системи. Отже крім нових можливостей із спів-врядування громадою, ваша думка є також важливою для подальшого розвитку системи на користь громади. Для цього планується низка регулярних відео-конференцій за участю наших мешканців, українських та міжнародних фахівців до яких можна долучитись прямо з дому. Інформувати та запрошувати будемо вас заздалегідь щонайменше на цьому сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних