A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні продовжує допомагати лікарням Львівської області у протидії коронавірусу

Дата: 01.06.2020 11:32
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні продовжує допомагати лікарням Львівської області у протидії коронавірусу

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні 2 червня 2020 року передасть лікарні міста Рудки засоби індивідуального захисту та обладнання для боротьби з COVID-19.

КНП «Рудківська лікарня» Рудківської міської ради Самбірського району Львівської області отримає 300 багаторазових захисних костюмів, 500 респіраторів FFP-3, 5 безконтактних термометрів, 3 пульсоксиметри, а також мультипараметровий монітор пацієнта швейцарського виробництва.

Списки усіх придбаних товарів Представництво Фонду узгодило з керівництвом лікарні відповідно до потреб. Загальна вартість допомоги складає 192 тис. гривень. Підтримка лікарні була надана за рахунок коштів програми «Польська допомога» Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Передача засобів відбудеться 2 червня об 11:00 за адресою м. Рудки, вул. Шевченка 15. Під час передачі будуть присутні Генеральний консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч, директор лікарні Пукало Роман Михайлович, завідувач терапевтичним відділенням Процько Василь Васильович, міський голова Лозинський Іван Михайлович, в.о.голови Самбірської РДА Ільчишин Іван Іванович, заступниця міського голови Ференц Світлана Ярославівна.

Представництво Фонду міжнародної солідарності реалізує програму підтримки українських лікарень у протидії COVID-19 в кількох регіонах України: Львівській, Чернігівській, Рівненській, Житомирській та Вінницькій областях та м. Києві. Також надана допомога госпіталям для ветеранів у Рівному, Бердичеві та Вінниці. Загальна вартість підтримки з боку Фонду становитиме близько трьох мільйонів гривень.

Контактна особа: заступниця міського голови Світлана Ференц +38 0972114900


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних