A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні вдруге допомагає Рудківській лікарні.

Дата: 02.06.2020 17:58
Кількість переглядів: 578

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні при підтримці Міністерства закордонних справ Польщі вдруге допомагає Рудківській ОТГ. Цього разу допомога надійшла Рудківській лікарні. Це засоби індивідуального захисту та обладнання для боротьби з COVID-19: 300 багаторазових захисних костюмів, 500 респіраторів FFP-3, 5 безконтактних термометрів, 3 пульсоксиметри, а також мультипараметровий монітор пацієнта швейцарського виробництва. Передача засобів відбулася 2 червня об 11:00 за адресою м. Рудки, вул. Шевченка 15.

Під час передачі були присутні Генеральний консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч, директор лікарні Пукало Роман Михайлович, завідувач терапевтичним відділенням Процько Василь Васильович, міський голова Лозинський Іван Михайлович, в.о.голови Самбірської РДА Ільчишин Іван Іванович, медичні працівники лікарні.

Під час спілкування учасники зустрічі наголосили на важливості співпраці на регіональному рівні для вирішення важливих проблем територій, підготовки спільних проектів, розвитку добросусідських відносин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.