A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

СПАЛЮВАННЯ ЛИСТЯ, РОСЛИННОСТІ, СУХОСТОЮ - ЗАГРОЗА ДОВКІЛЛЮ

Дата: 02.09.2020 14:33
Кількість переглядів: 567

Шановні мешканці Рудківської громади!

   Фото без опису Наполегливо просимо вас під час прибирання своїх присадибних ділянок та городів утримуватись від розведення вогнищ і спалювання листя, рослинності, сухостою! Спалювання рослинних відходів та сміття несе за собою небезпеку виникнення масштабних пожеж, що унеможливлює своєчасне гасіння місць самозаймань та виникнення і розповсюдження значної задимленості. Особливо це стосується ділянок, прилеглих до смуг відведення автомобільних доріг загального користування, сільських вулиць, що погіршує умови видимості та призводить до тяжких дорожньо-транспортних пригод. Від спалювання рослинності, її залишків або твердих побутових відходів, погіршується стан атмосферного повітря. Під час горіння вивільняються небезпечні, а часом і канцерогенні речовини, які викликають захворювання дихальних шляхів, знижують імунітет людини. Дим містить у своєму складі оксид азоту, чадний газ, важкі метали та одну з найотрутніших для організму речовин – діоксин. Із тліючого листя і бадилля виділяється бензопірен, що здатен викликати у людей ракові захворювання. Шкода від спалювання листя і сухої трави надзвичайно небезпечна.

   Рудківська місьФото без описука рада НАГАДУЄ, що спалювання опалого листя, сухої трави та інших рослинних залишків, без дозволу відповідних органів заборонено законодавством України. Відповідно до статті 77-1 КУпАП дане порушення тягне за собою адміністративну відповідальність та накладення штрафу на громадян від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від п'ятдесяти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

    Будьте обережні та цінуйте навколишнє середовище!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних