A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Утворення територіальних виборчих округів

Дата: 08.09.2020 14:25
Кількість переглядів: 893

Фото без описуРудківська міська територіальна виборча комісія повідомляє про утворення чотирьох територіальних виборчих округів на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року. Про це саме йдеться в Постанові "Про утворення територіальних виборчих округів на виборах депутатів Рудківської міської ради 25 жовтня 2020 року, встановлення їх меж та нумерації" від 06.09.2020 року №6. 

Постанова "Про утворення територіальних виборчих округів на виборах депутатів Рудківської міської ради 25 жовтня 2020 року, встановлення їх меж та нумерації"

 

 

 

Нижче наведено перелік норм, які регулюють дане питання.

Не пізніш як за 5 днів до дня початку виборчого процесу ТВК визначається орієнтовна середня кількість виборців у багатомандатних виборчих округах, що утворюються для виборів депутатів сільських, селищних, міських рад (територіальних громад з кількістю виборців до 10 тисяч), на підставі відомостей ДРВ про кількість виборців, які мають право голосу на відповідних місцевих виборах, що подаються органом ведення ДРВ до ТВК (ч.9 ст.199 Кодексу). БВО з виборів депутатів сільської, селищної, міської ради (територіальної громади з кількістю виборців до 10 тисяч) утворюються ТВК не пізніш як на другий день виборчого процесу з дотриманням принципу неперервності меж (зв’язності територій) таких округів (ч.4 ст.199 Кодексу). Перелік утворених БВО не пізніше наступного дня після прийняття рішення про їх утворення оприлюднюється в спосіб, визначений ТВК (ч.8 ст.199 Кодексу). Територіальні виборчі округи з виборів депутатів обласних, районних, районних у місті рад, а також депутатів міських, сільських, селищних рад (територіальних громад з кількістю виборців 10 тисяч і більше) утворюються відповідно обласною, районною, районною в місті, міською, сільською, селищною ВК не пізніш як на другий день виборчого процесу з дотриманням принципу неперервності меж (зв’язності територій) таких округів та, за можливості, з урахуванням адміністративно-територіального устрою. Відповідна ВК тим самим рішенням присвоює номери територіальним виборчим округам (ч.3 ст.201 Кодексу). Рішення про утворення ТВО разом із зазначенням номера кожного такого округу відповідна ТВК не пізніше наступного дня після прийняття рішення про їх утворення оприлюднює у визначений нею спосіб (ч.7 ст.201 Кодексу).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних