Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ПРОЄКТИ МІСЦЕВИХ ІНІЦІАТИВ РУДКІВСЬКОЇ ОТГ 2020

Дата: 14.09.2020 13:51
Кількість переглядів: 964

На території Рудківської громади продовжується реалізація проєктів, що стали переможцями обласного конкурсу проєктів місцевих ініціатив на 2020 рік.

У березні цього року були розпочаті роботи з капітального ремонту внутрішніх приміщень Рудківської гімназії на пл. Відродження, 27 в м.Рудки. Це найменший проект із 12 виграних нами, вартістю 149,967 тис.грн. На жаль, у зв’язку з жорсткими карантинними заходами, введеними через поширення коронавірусу COVID-19, дані роботи були призупинені. Після введення адаптивного карантину підрядник завершив роботи на даному об’єкті до 1 вересня, і гімназисти змогли приступити до навчання в оновленому приміщенні.

Рудківська гімназія.     Фото без описуР  удківська гімназія

Так як фінансування даної Програми конкурсу місцевих ініціатив з обласного бюджету перенесено на жовтень-грудень поточного року, а субвенція на розвиток інфраструктури громади у розмірі 2,7 млн. грн. цього року не виділялася з державного бюджету, то міська рада вирішила потроху реалізувати проєкти за власні кошти. Звичайно, пріоритетними є освітянські проєкти.

Станом на сьогодні завершено капітальний ремонт покрівлі філії "Колбаєвицька СЗШ I ст." опорного закладу"Рудківська СЗШ I-III cт. ім. Володимира Жеребного" у с.Колбаєвичі. Вартість проєкту становить 429,528тис.грн. Роботи виконано якісно і швидко, без переривання навчального процесу, за що колектив школи дякує підряднику - ПП «Обрій» та працівникам цього підприємства.

Фото без опису     Фото без опису Колбаєвицька СЗШ I ст. 

Підходить до завершення реалізація проєкту «Капітальний ремонт (заміна вікон та дверей на енергозберігаючі) приміщення їдальні і бібліотеки Погірцівської ЗСШ І-ІІІ ступенів в с.Погірці Самбірського району Львівської області», вартістю 239,980 тис.грн.

     Фото без опису     Фото без опису  Погірцівська ЗСШ І-ІІ ст.

Завершуються роботи з капітального ремонту Народного дому у с.Погірці. Загальна вартість проекту 499,994 тис.грн. На даний час встановлено п’ять однодверних і двоє дводверних дверей, пороблено відкоси, пофарбовано стіни. В перспективі роботи з покладення плитки на підлогу.

Фото без опису     Фото без опису

Наступним до реалізації передбачається ще один освітянський проект - «Капітальний ремонт благоустрою території Чайковицького НВК « СЗШ І-ІІІст. – ДНЗ» в с.Чайковичі Самбірського району Львівської області», вартість якого 479,932 тис.грн. На даний час необхідно, щоб ініціативна група проєкту виконала роботи згідно Акту нефінансового внеску громади на суму 25,723 тис.грн., після чого підрядник приступить до роботи. Без цього реалізація проекту не може бути здійснена.

За умовами проєкту «Придбання обладнання і товарів тривалого вжитку для шкільної їдальні в опорному закладі «Рудківська СЗШ І-ІІІ ступенів ім.Володимира Жеребного» Самбірського району Львівської області» двічі була оголошена тендерна процедура закупівлі, але учасників не виявилось. Тож, до отримання результатів повторної процедури, реалізація даного проєкту відкладена.

У другій половині вересня розпочнуться роботи з реконструкції вуличного освітлення у селах Підгайчики, Сусолів та Чайковичі, фінансування яких передбачено на жовтень-грудень поточного року.

Замовлено матеріали та конструкції для реалізації проекту «Придбання дитячих ігрових майданчиків для сіл Задністряни та Новий Острів Самбірського району Львівської області», вартістю 220 тис.грн.

Готуються документи для подання повідомлення про початок робіт в Державну архітектурно-будівельну інспекцію України щодо реалізації проєкту «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Довженка у м.Рудки Самбірського району Львівської області».

Щодо реалізації проєктів громадського бюджету, то, згідно рішення Рудківської міської ради №1385 від 09.07.2020 року та у зв’язку із складною ситуацією, що склалася через COVID-19, їх реалізація перенесена на 2021 рік. Так як у жовтні 2020 року до Рудківської громади мають увійти Луківська ОТГ та Михайлевицька, Новосілко-Гостиннівська, Вишнянська, Никловицька, Вощанцівська і Роздільнянська сільські ради, аргументованим є рішення не проводити у 2020 році конкурс проєктів за програмою бюджету участі. У 2021 році передбачається провести роз’яснювальну роботу та навчання з написання проєктів з жителями сіл, які увійдуть в громаду, щоб надати можливість усім активним громадянам взяти участь у наступному конкурсі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних