A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Щороку, 1 жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 16:31
Кількість переглядів: 520

Фото без описуЩороку, 1 жовтня, в нашій державі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана, що засвідчує глибоку повагу до найстарших представників громади. Це добре, світле і дуже актуальне свято, тому що воно ще раз привертає увагу до численних проблем літніх людей, що існують у сучасному суспільстві. В цей день особливою увагою ми оточуємо не лише наших батьків, бабусь і дідусів, але і пристарілих жителів, які потребують нашої посильної допомоги.

З нагоди відзначення Дня людей похилого віку та Дня ветерана у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рудківської міської ради відбулася зустріч міського голови Івана Лозинського з громадянами, які постійно проживають в даному закладі.

Також зі своїми вітаннями завітали представники відділу соціальної політики Рудківської міської ради: начальниця відділу Мирослава Кадикало та соціальний інспектор Мар’яна Стопець. Тепло привітали зі святом підопічних Центру представники Рудківського МЦСССДМ: в.о. директора Ірина Ханащак та фахівець із соціальної роботи Ірина Юркевич.

Міський голова привітав мешканців центру зі святом, побажав міцного здоров’я та довголіття. Вітаючи усіх присутніх, він зауважив, що така увага та турбота потрібна цим людям не тільки в Міжнародний день людей похилого віку, а повсякчас. Для самотніх людей старшого віку такі зустрічі – це нагода поспілкуватися, приємно провести час, відчути підтримку, увагу та розуміння - зазначив очільник ОТГ.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Всім людям похилого віку щиро бажаємо довгих років життя, найдорожчого для всіх – міцного здоров’я і мирного неба, всіх земних благ, любові та шани від синів і дочок, онуків та онучок, поваги від оточуючих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних