A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

З Днем місцевого самоврядування в Україні!

Дата: 07.12.2020 09:00
Кількість переглядів: 438

Фото без опису       Шановні працівники

органів місцевого самоврядування,

депутати всіх рівнів,

 громадські активісти,

  ветерани праці  !

     Добробут людей і сильна держава неможливі без ефективної влади на місцях, без її плідної співпраці. Вам випала висока довіра жителів територіальної громади представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати рівень їх життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, ефективним інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Тому це свято не лише депутатів і працівників місцевого самоврядування, це свято всіх виборців. Місцеві ради – символ народовладдя і всі ми повинні працювати заради того, щоб цей символ став дієвим атрибутом державності, самовідданої праці на благо народу, а отже, на наше власне благо, на користь наших дітей та онуків.

   З часу створення громади – 2017 року – відбулося багато змін. Повірте, досить непросто тривало становлення громади, як органу місцевого самоврядування. 2019 рік став ще одним етапом на цьому шляху. Децентралізація відкрила більше можливостей,  але і покладає більшу відповідальність як на представників органів влади, так і на громаду в цілому. Праця задля розвитку громади,  взаєморозуміння – важливі інструменти для досягнення позитивних змін.

   То ж з нагоди свята, прийміть щирі вітання та слова вдячності за Вашу натхненну працю. Бажаю нових здобутків у Вашій відповідальній діяльності, сподіваюся на подальшу довгу та плідну співпрацю. Щиро зичу всім міцного здоров’я, особистого щастя, достатку в родинах, добра і благополуччя, наснаги, оптимізму, успіхів на шляху розвитку місцевого самоврядування і для процвітання нашої Рудківської громади!

 

З повагою

Рудківський міський голова                                         Іван  Лозинський    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних