A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У Рудківську міську раду завітала координаторка проекту МОМу із впровадження національного механізму взаємодії суб'єктів, задіяних до протидії торгівлі людьми, Анна Кареліна

Дата: 16.12.2020 09:10
Кількість переглядів: 494

   Фото без опису15 грудня ц.р. у Рудківській міській раді роботу круглого столу розпочала  вітальним словом координаторка проекту МОМу із впровадження національного механізму взаємодії суб'єктів, задіяних до протидії торгівлі людьми, Анна Кареліна.

  Коротко поінформувала про напрямки діяльності Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, про виклики сьогодення і їх вплив на загострення проблеми, про можливості та інструменти реагування на подолання чинників виникнення та наслідків складних життєвих ситуацій, які можуть призвести до потрапляння в тенета сучасного рабства. Учасники відразу "включилися" в проблематику, визнали важливість превентивної роботи із поширенням інформації зі шляхами/покроково розписаними алгоритмами виходу з таких ситуацій. Запит на друк і поширення пам'ятки з контактною інформацією підримали всі.

  Говорили про важливість наявності дієвої місцевої ГО, яка була б ресурсом для громади.

 Голова Рудківської ОТГ (міської ради) Іван Лозинський наголосив, що в кожній громаді мають бути кваліфіковані соціальні працівники і, загалом, добре поставлена соціальна робота. Бо це і є запорукою здорової перспективної громади.

 До слова, сьогодні за досвідом до Рудківської ОТГ завітали представники сусідньої, Великолюбінської громади.

 Презентація рудківськими фахівцями напрямків ведення соціальної роботи викликала неабияке зацікавлення і жваве обговорення. Уточнювали, "приміряли" на свою ОТГ. Адже для Великолюбінської громади це базовий старт для формування стратегії соціальної політики, забезпечення соцзахисту і соцобслуговування населення, яким ще донедавна опікувалися районні (Городоцька РДА) фахівці і служби. Ознайомили і зі стандартами, і з оцінкою якості соціальної роботи.

 На завершення учасники дякували за таку можливість взаємообміну досвідом, надану в межах Програми Представництва МОМ в Україні з протидії торгівлі людьми за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Норвегії та Агентства США з Міжнародного розвитку.

Фото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних