A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відбулась робоча нарада із старостами громади.

Дата: 05.01.2021 19:00
Кількість переглядів: 453

Фото без опису 

  Сьогодні, 05.01.2021р., у Рудківській міській раді відбулась робоча зустріч старост громади із завідувачем Самбірської ноторіальної контори – В.І.Поливко, керівником управління соціального захисту Самбірської РДА О.В.Добрянською, міським головою І.М.Лозинським, заступниками міського голови, працівниками відділів фінансів та соціальної політики. Обговорювались актуальні питання щодо вчинення нотаріальних дій, призначення соціальної допомоги потребуючим, оформлення субсидій, порядку подання документів громадянами.

Фото без опису

  Начальник фінансового відділу В.З.Урбанович зосередила увагу присутніх на кадрових та бюджетних питаннях міської ради. Перший заступник міського голови – М.М.Фрей наголосив на важливості планування та встановлення графіку роботи, прийому старостами жителів територій, яку обслуговують. Для наповнення міського бюджету необхідно провести аудит землі, що знаходиться в користуванні громадян, підкреслив М.М.Фрей. Міський голова Іван Лозинський запропонував надати інформацію щодо  виготовлення та встановлення табличок з назвами населених пунктів там, де вони відсутні. Активно обговорювалось питання благоустрою на території громади. Начальник відділу розвитку та інвестицій Л.Г.Вавшкевич запропонувала присутнім старостам визначитись з  фінансуванням та поданням проєктів місцевих ініціатив на обласний конкурс. Крайній термін - середина січня ц.р.

  Приємною подією стало вручення керівникам Луківської амбулаторії та Погірцівського ФАПу, Г.І.Страшовській та Я.М.Гнипу обладнання для дистанційного консультування хворих (телемедицини), яка застосовується у випадках, коли відстань є критичним чинником, наприклад в сільській місцевості. Повідомленнями обмінюються не пацієнт і лікар, а лікарі між собою. Так лікарі первинної ланки будуть мати можливість швидко отримати фахову консультацію вузькопрофільних колег. Вартість одного набору обладнання 110 тис.грн., придбане воно відповідно до державної програми. Це дає надію на краще медичне обслуговування жителів Рудківської громади.

      Присутні побажали один одному щасливого нового року та веселих Різдвяних свят!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних