A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Активно рухаємось шляхом поставлених цілей та сталого розвитку!

Дата: 22.01.2021 10:50
Кількість переглядів: 394

Фото без опису20.01.2021 року у приміщенні Рудківської  міської  ради відбулась робоча зустріч Рудківського міського голови Івана Михайловича Лозинського із командою Департаменту регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування», а саме  менеджером соціально інфраструктурних проєктів Костянтином-Крістіаном Крушем та Олексієм Сердюченком, представником благодійної організації «Благодійний фонд «МХП-ГРОМАДІ» та ТОВ "Захід-Агро МХП" Іриною Семко,  старостами сіл громади: Марією Загвойською, Оксаною Пікулицькою, Михайлом Городником і Володимиром Бабієм, начальником відділу економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету міської ради  Людмилою Вавшкевич,   на  якій обговорювалась  співпраця  в сфері реалізації проєктів місцевих ініціатив шляхом надання громаді  спонсорської та благодійної допомоги на розвиток сільських територій  у 2021 році та   на   перспективу.

      Усіх присутніх старост сіл зацікавила пропозиція взяти участь в оголошеному АТ «Укргазвидобування»  конкурсі грантів «Енергія розвитку». В рамках цього конкурсу будуть проводитись навчання керівників громад з метою наступного  написання проєктів регіонального розвитку. Переможець конкурсу  отримає грант у 100 тис.грн. на реалізацію своєї ідеї.   Тож бажаємо нашим старостам  перемоги  у Конкурсі «Енергія розвитку» та успішної реалізації проєктів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних