A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

МОЗ розширює пакет послуг для лікування онкологічних захворювань

Дата: 27.01.2021 18:45
Кількість переглядів: 324

  Міністерство охорони здоров’я України розширить пакет послуг для лікування онкологічних захворювань у другому-четвертому кварталах 2021 року.  Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

«Важлива складова надання якісної медичної допомоги — повноцінне фінансування та реалістичні тарифи, які ґрунтуються на реальній вартості медичних послуг. З 1 квітня 2021 року буде змінено підхід до надання медичної допомоги пацієнтам з онкологічними захворюваннями. Ми додамо новий пакет послуг та введемо відповідні коефіцієнти оплати. Завдяки цим крокам лікування онкологічних захворювань в Україні стане ефективнішим», — зазначив Максим Степанов.

   Нова Програма медичних гарантій, яка почне діяти в Україні з 1 квітня 2021 року, передбачатиме три пакети для лікування онкології: «Хіміотерапевтичне лікування та супровід пацієнтів з онкологічними захворюваннями у дорослих та дітей у стаціонарних та амбулаторних умовах», «Радіологічне лікування пацієнтів з онкологічними захворюваннями у дорослих та дітей у стаціонарних та амбулаторних умовах», «Лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями дорослих та дітей у стаціонарних та амбулаторних умовах». Новий пакет послуг було введено через необхідність у специфічному лікуванні, яке потребує деталізації. 

   Зазначимо, упродовж першого кварталу 2021 року діє попередня Програма медичних гарантій, яка передбачає два пакети для надання медичної допомоги пацієнтам з онкологією.

   Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я України визначило удосконалення системи раннього виявлення онкологічних захворювань однією з пріоритетних цілей Національної стратегії контролю онкологічних захворювань до 2030 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.