A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Відбулась семінар - нарада по взаємодії пасічників та агровиробників.

Дата: 11.03.2021 17:21
Кількість переглядів: 762

 Фото без описуУ звязку із швидким початком весняно - польових робіт 11.03.2021 року відбулась семінар - нарада по взаємодії пасічників та агровиробників, які проводять діяльність на території Рудківської міської ради.

  В ході семінар - наради учасниками було оговорено актуальні питання щодо додержання законів "Про бджільництво", "Про пестициди  та агрохімікати", "Про захист рослин" та додержання державних санітарних правил.

     На нараді виступили: державний фітосанітарний інспектор Управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпроспоживслужби у Львівській області Ясінський М.Г., начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Самбірського районного управління Держспоживслужби Катинський Я.М., завідувач протиепізотичним відділом Самбірської РДЛВМ Гальчишак М.Я.та перший заступник міського голови Фрей М.М.

 Відбулась конструктивна робоча дискусія між представникками агроформувань, що проводять діяльність на території громади та пасічниками із громади, щодо розуміння важливості забезпечення збереження бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів. Досягнуто взаємопорозуміння щодо порядку повідомлення пасічників та жителів громади про застосування пестицидів та агрохімікатів для запобігання загибелі бджіл.

   Доведено до уваги пасічників, керівників сг підприємст, сільських старост та керівництва ОТГ систему моніторингу Гранд Експерт.   

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних