A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності педагогів.

Дата: 19.03.2021 09:36
Кількість переглядів: 460

  Атестаційний період – це надзвичайно важливий етап діяльності педагогів. Досвід свідчить, що атестація відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого колективу.

   12 березня 2021р. вперше в оновленій Рудківській ТГ відбувся творчий звіт керівників та заступників керівників закладів освіти нашої громади, які атестуються у 2021році. З вступним словом виступила начальниця відділу освіти Юлія Брийовська, яка налаштувала на комфортну атмосферу. Свої творчі пошуки та надбання, педагогічний досвід, використання передових ідей та інноваційних технологій, які впроваджувалися протягом кількох років, у своїх портфоліо нам презентували: 3 директори ЗЗСО - Возна О.І., Кондрашова Н.І., Стріжик М. М., заступники з НВР – Романяк В.Д., Зубко Г. М., Максимович І.Б., директори ЗДО – Ганишин Г.Й., Ковальська О.І.. Павлик Г.П. Усі педагоги продемонстрували високий рівень фахової підготовки та професіоналізму, представили родзинки власного досвіду роботи, поділились своєю педагогічною майстерністю. Бажаємо їм творчої наснаги та натхнення на освітянській ниві!

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.