A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Стадіон імені Лева Броварського у Самборі планують відкрити у травні

Дата: 26.03.2021 14:51
Кількість переглядів: 450

Реконструкцію стадіону імені Лева Броварського завершують. Відкрити його для тренувань та змагань планують  у травні.

Споруда розрахована на 2500 глядачів. Зараз підрядники активно монтують глядацькі трибуни.

“Вартість об’єкта становить понад 25 мільи?онів гривень, з них 17 мільйонів – державний бюджет. Тут можна буде займатись футболом, волеи?болом та легкою атлетикою. Стадіон імені Лева Броварського -  це найбільш масштабний спортивний проект в області на субрегіональному рівні, який є дуже необхідним як для міста так і усього району”, - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Також він додав, що цьогоріч на Самбірщині планують спорудити 4 майданчики у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

“Нові спортивні об‘єкти хочемо облаштувати у Тершові Старосамбірської громади, Міженці Добромильської громади, Бабина Новокалинівської громади та у місті Рудки. Усього на спорудження цих майданчиків з обласного бюджету скерували понад 3 мільйони гривень. Загалом в області спорудимо 13 спортивних майданчиків та три стадіони - у Стрию, Сокалі та Мостиськах”, - підкреслив Юрій Бучко. 

Нагадаємо, громади Львівщини можуть отримати державну субвенцію – 500 млн гривень на спортивні об‘єкти. Аби отримати кошти, громада має передбачити співфінансування з місцевого бюджету. Пропозиції щодо включення спортивних об’єктів до переліку Мінмолодьспорту прийматиме впродовж 20 днів. Об‘єкти реалізовуватимуть у межах президентської програми «25 спортивних магнітів». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.