A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На Самбірщині паліїв сухої рослинності притягнуто до відповідальності

Дата: 05.04.2021 12:17
Кількість переглядів: 414

 

Фото без опису

Державна екологічна інспекція у Львівській області спільно з Самбірським РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, Самбірським РВП ГУНП у Львівській області, провела позапланові заходи державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства на території Самбірського району. 

Під час проведення держконтролю встановлено:

- на території Бісковицької сільської ради виявлено самовільне спалювання сухої рослинності громадянами. За виявлене порушення Інспекцією двох порушників притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ч. 1 ст. 77-1 КУпАП;

- на території Новокалинівської міської ради виявлено самовільне спалювання сухої рослинності начальником залізничної станції Дубляни у смузі відводу залізниці біля залізно дорожньої станції Дубляни. За виявлене порушення Інспекцією порушника притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ч. 1 ст. 77-1 КУпАП;

- у с. Калинів виявлено спалювання відходів громадянами. За виявлене порушення Інспекцією порушників притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ст. 82 КУпАП.

З метою недопущення спалювання рослинності та її залишків, а також запобігання виникненню пожеж та їх розповсюдження на лісові насадження, торфовища, населені пункти, рейдові групи з числа держінспекторів з охорони навколишнього природного середовища та громадських інспекторів з охорони довкілля упродовж пожежонебезпечного періоду здійснюють заходи держконтролю на території області. У разі виявлення випадків порушення вимог природоохоронного законодавства, Державна екологічна інспекція вживає заходів для притягнення винних осіб до відповідальності.

Варто зазначити, що з квітня 2020 року розмір штрафу за спалювання сухої рослинності суттєво збільшено – тепер він становить 3 060 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних