A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Запрацювала тестова версія карти надавачів соціальних послуг у Львівській області

Дата: 08.04.2021 17:51
Кількість переглядів: 502

Департамент соціального захисту населення ЛОДА за підтримки Ініціативи розвитку послуг для дітей та сімей в громадах проєкту “Супровід урядових реформ в Україні”, що реалізовується компанією Alinea International за підтримки уряду Канади, запустив тестову версію карти надавачів соціальних послуг у Львівській області  за посиланням: https://cutt.ly/mhcT3Aa

Карта створена для збору, накопичення та оприлюднення інформації про організації різних типів підпорядкування (державні, комунальні, неурядові, релігійні тощо), що надають соціальні послуги. Нагадуємо, що соціальні послуги – це дії, спрямовані на профілактику складних життєвих обставин, подолання таких обставин або мінімізацію їх негативних наслідків для осіб/сімей, які в них перебувають.

Карта надавачів соціальних послуг сприятиме поширенню інформації про наявні соціальні послуги, полегшить доступ до них з боку отримувачів, а також буде корисною для  пошуку та налагодження партнерств, координації діяльності у системі надання соціальних послуг.

Департамент соціального захисту населення ЛОДА наголошує на необхідності внесення організації до карти надавачів з метою налагодження ефективного надання соціальних послуг.

До уваги надавачів соціальних послуг Львівської області!

Якщо Вашої організації немає на карті, активізуйте заповнення анкети за посиланням https://forms.gle/KFehV8J39BGmoRbi9 до 15 квітня 2021 року. На основі поданої в анкеті інформації дані про вашу організацію будуть внесені до карти надавачів соціальних послуг.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.