A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Мешканці області можуть отримати «теплі кредити» на обладнання для заряджання електромобілів

Дата: 22.04.2021 11:36
Кількість переглядів: 947

 

Фото без описуДепартамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА запрошує мешканців області долучатись до Урядової програми «теплих кредитів».

Так, цьогоріч у власників приватних домогосподарств є нагода отримати «теплий кредит» на обладнання для заряджання електричних транспортних засобів і компенсацію 35% суми кредиту з держбюджету.

За даними IRS Group, станом на 1 квітня  в Україні нараховується понад 27 тисяч електромобілів. Хоча ще кілька років тому на кінець 2017 року їх кількість складала лише приблизно 5 тисяч.

Зокрема, у Львівській області на початок квітня зареєстровано 3627 електромобілів і гібридів, у той час, як на кінець 2017 року було зареєстровано 320 одиниць такого транспорту. Відтак, цей ринок, потребує належної електрозарядної інфраструктури.

«Даний вид транспорту є екологічним і відповідно безпечним для навколишнього середовища, адже при роботі електромобіля мінімізується негативний вплив на природу, зменшуються викиди шкідливих речовин у повітря, що сприяє поліпшенню його якості у міських умовах. Використання електромобілів стає модним трендом, тому попит на даний вид транспорту поступово збільшується і в Україні», - зазначив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Богдан Кейван.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних