A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

У Рудківській громаді відкрили власну поліцейську станцію.

Дата: 29.04.2021 17:00
Кількість переглядів: 1946

Фото без описуСьогодні у нашій громаді вкрай важлива подія, яка стосується одного з пріоритетних напрямків розвитку місцевого самоврядування - урочисте відкриття  поліцейської станції Рудківської територіальної громади. Завдяки проєкту «Поліцейський офіцер громади», авторства Національної поліції України, ми маємо можливість втілити цю ідею  в життя.

 За кошти місцевого бюджету, офіцеру громади забезпечили окреме приміщення, провели якісний ремонт та облаштували робоче місце комп’ютерною технікою. Національна поліція України надала у користування службовий автомобіль, табельну зброю та інші необхідні засоби. Участь у відкритті взяли заступник начальника  ГУНП у Львівській області Дмитро Міхалець, який вручив міському голові  Подяку від Головного управління Національної поліції у Львівській області,  міський голова І.Лозинський, депутат Самбірської районної ради В.Шведа, представники духовенства та громадськості.

 Даній події передував меморандум про співпрацю сторін в рамках проєкту “Поліцейський офіцер громади” який було укладено у 2020 році між ГУНП у Львівській області та Рудківською ТГ з метою забезпечення безпечного простору та реалізації основної цілі проєкту – безпека кожного мешканця громади. За результатами усіх етапів відбору, поліцейський пройшов спеціальну підготовку та опанував фахові дисципліни у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Навчання провели за підтримки міжнародних партнерів ICITAP. Національна поліція ж, спільно з міжнародними партнерами забезпечила поліцейського автомобілем та всім необхідним для виконання завдань у своїй громаді.

 Поліцейський офіцер громади – старший лейтенант поліції Михайло Антоняк обслуговуватиме нашу громаду. Він буде доступний для населення цілодобово та надаватиме поліцейські послуги у сфері безпеки дорожнього руху, громадської безпеки, роботи з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах, виявлятиме та припинятиме кримінальні та адміністративні правопорушення, створюватиме безпечний простір шляхом внесення пропозицій по безпекових програмах.

  Міський голова подарував поліцейському офіцеру, як символ оберегу - Рудківську чудотворну ікону Пресвятої Богородиці  та побажав здоров’я,  легкої та безпечної праці на благо громади.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних