A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА РУДКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ !

Дата: 02.06.2021 09:30
Кількість переглядів: 1269

Фото без опису  Рудківська міська рада є серед  14-ти  переможців громад із Західної України, яким 01 червня 2021р. в ГПУ “Львівгазвидобування”  вручили сертифікати на 100 тис.грн. за перемогу у конкурсі «Енергія розвитку» від Групи Нафтогаз. Наша громада увійшла до числа 50 переможців з 11 областей України, на території яких АТ “Укргазвидобування” (Нафтогаз Розвідка та Видобування) здійснює виробничу діяльність.

   Нам приємно, що проєкт Рудківської міської ради «Покращення культури поводження з твердими побутовими відходами шляхом придбання індивідуальних сміттєвих баків» став актуальним для конкурсної комісії. Основною метою проєкту є  створення належних умов для покращення екологічного стану с. Новосілки-Гостинні та навколишніх сіл, організації швидкого вивезення та надійного знешкодження ТПВ шляхом запровадження системи контейнерного збирання, транспортування ТПВ.

     На офіційному врученні сертифікату та диплому про перемогу у конкурсі в ГПУ “Львівгазвидобування” представниками від Рудківської громади були міський голова Іван Лозинський та староста села Новосілки-Гостинні Михайло Антоняк, ініціатор проєкту.

     Перемагати – завжди приємно, а особливо тоді, коли перемога цілком заслужена : працею, командною роботою, результативністю та користю для громади.

     Рудківська міська рада висловлює подяку Групі Нафтогаз та команді конкурсу “Енергія Розвитку” за отриману можливість втілити мрію в реальність, а також упорядникам проєкту - працівникам відділу економічного розвитку та інвестицій Рудківської міської ради Лазоряк Зоряні та Хомут Олі.

                 Вітаємо жителів громади !!!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних