A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

До заповідника «Тустань» почав курсувати рейсовий автобус зі Львова

Дата: 07.06.2021 12:23
Кількість переглядів: 594

Фото без опису

За сприяння Львівської облдержадміністрації почав курсувати прямий автобусний маршрут зі Львова до Державного історико-культурного заповідника «Тустань».

Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку ОДА, йдеться про продовження на 6 км дійсного рейсу. Маршрут автобуса пролягатиме через Меденичі, Трускавець, Борислав і Східницю. На майбутнє розглядають варіант зі збільшенням кількості автобусів на маршруті.

Курсуватиме новий автобус з АС "Автовокзал Двірцевий" за таким графіком:

  • виїзд зранку о 08:45 та в обід 14:00 год до села Урич;
  • прибуття до фортеці «Тустань» о 12:05 та 18:20 год.

«Це один з головних туристичних магнітів Львівської області. Навіть під час пандемії «Тустань» збирає велику кількість гостей. Напередодні до заповідника відремонтували дорогу, а тепер відкрили й автобусний рейс.У зв’язку з цим виникає більше можливостей для мандрівників, які обирають громадський вид транспорту.», - наголосила керівниця управління туризму та курортів Наталя Табака

За словами директора Державного історико-культурного заповідника Андрія Котлярчука, на появу автобусного маршруту в «Тустані» чекали не один рік. І заповідник докладав для цього чимало зусиль. 

"Тепер ситуація з доступністю змінюється на краще, що особливо важливо для гостей з різних регіонів України, туристів з-за кордону. На доїзд автобусом є величезний запит. Людина, яка приїхала потягом чи прилетіла літаком до Львова і хоче побачити область, має можливість приїхати до нас автобусом. Поява автобусного маршруту – це й зручність для селян Урича зокрема. Є можливість, припустимо, поїхати до стоматолога в Трускавець автобусом зі зрозумілим і затвердженим розкладом», - зазначив директор заповідника. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних