A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

«Казкові поля» із тисячами лавандових кущів: поблизу Львова відкриють нову туристичну локацію

Дата: 15.06.2021 14:59
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

У селі Стрілки Бібрської громади вже у суботу, 19 червня, відкрить «Казкові поля» - нову туристичну локацію Львівщини, прогулянкову місцину з плантацією квітів, зокрема одним із найбільших лавандових полів в Україні.

На території «Казкових полів» є кафе, дитячий майданчик і крамниця, де можна придбати продукти, сувеніри й товари для саду. Також тут доступні екскурсії на розсадник декоративних рослин.

«Завдяки «Казковим полям» туристична Бібреччина стане ще більш різноманітною. За 8 кілометрів від них – Свірзький замок, за 3 км – «PARK3020», Перший парк сучасної скульптури в Україні, за 4 км – центр громади, місто Бібрка з давнім костелом, ратушею й історичною будівлею товариства «Сокіл», - наголошує Наталя Табака, керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації. - Тутешня громада спільно з ініціативою «Сокіл. Перезавантаження» займаються відновленням пам’яток, повертаючи життя об’єктам історичної спадщини. Також у громаді презентують модерне мистецтво, є цікаві ферми з проєкту «Гастромандри», а тепер ще й ця неймовірна локація, суцільна велика квіткова фотозона для туристів. Під час 2-го виїзду в межах нашого проєкту «Експедиція громад: фокус на туризм» відбулася презентація «Казкових полів». Вона викликала велике зацікавлення в туроператорів, було чимало ідей щодо організації турів».

Квіткові «Казкові поля» у селі Стрілки відкриває на території свого розсадника одне з найбільших підприємств в Україні, що займається розведенням декоративних рослин для озеленення. Його директор Назарій Зінько зауважує, що на території також буде можливість проведення концертів, свят і корпоративів просто неба.

«Загалом для прогулянок і фотосесій тут доступно 10 га території. Висаджено 26 000 квіткових кущів більш як 40 сортів, які найкраще цвітуть у кліматичних умовах України, - зауважує пан Зінько. - Серед родів рослин – зокрема лаванда, гортензія, вейгела, спірея».

Наразі на території «Казкових полів» квітнуть вейгели. А в середині липня розцвіте ще й найбільше в Україні поле гортензій.

«Казкові поля» будуть відкриті для гостей з 19 червня щодня з 10 до 19 години. Вартість вхідних квитків на територію – 50 грн. Є знижки для дітей і пільгових категорій (30 грн).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних