A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Щодо посилення контрдиверсійних заходів.

Дата: 12.07.2021 12:05
Кількість переглядів: 305

Фото без описуУ зв’язку із загостренням суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні у результаті російської військової агресії проти нашої держави, підрозділами Служби безпеки України фіксуються спрямування з боку представників терористичних організацій «ЛНР», «ДНР» та спецслужб РФ до відомостей стосовно функціонування військових обєктів, з метою можливої підготовки до вчинення диверсійних (терористичних) актів для подальшої дестабілізації внутрішньої ситуації в державі.

Тероризм – залякування населення, нав’язування власної волі, вплив на прийняття рішень органів влади та управління тощо, у т.ч. після захоплення заручників, пошкодження майна (підпал, вибух, захоплення тощо).

Диверсія – послаблення основ державних установ за рахунок пошкодження об’єктів загальнодержавного (стратегічного значення).

Вказані протиправні діяння вчиняються, як правило, підготовленими за безпосередньої участі кадрових співробітників спецслужб РФ, диверсійно-розвідувальними групами, до складу яких входять як громадяни України, так і іноземці.

Диверсійно-розвідувальні групи (далі – ДРГ) противника – це окремі підрозділи зєднань чи військ спеціального призначення або іноземних спецслужб, військові та напіввійськові загони (групи) самопроголошених державоподібних утворень, а також створювані ними злочинні угрупування (банди), які використовуються вищим політично-військовим керівництвом іноземних держав, іноземних спецслужб, самопроголошених державних утворень, спеціальними органами самопроголошених державних утворень для підриву морально-психологічного, економічного потенціалу країни-противника чи політичних опонентів всередині держави.

У разі виявлення підозрілих осіб та транспортних засобів, які, можливо, перебуватимуть в адміністративних межах Самбірського району чи прибули до населених пунктів району з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей та АР Крим, просимо терміново повідомляти Управління СБУ у Львівській області за тел.: (032) 261 61 43.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних