A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Ювілейна «Українська пісня»: 14 серпня на «Арені Львів» прозвучать найяскравіші хіти за 30 років Незалежності

Дата: 11.08.2021 11:12
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

У ці вихідні Львів вп’яте стане епіцентром українського шоу-бізнесу: під час грандіозного музичного свята на стадіоні відтворять історію української музики за 30 років. В суботу, 14 серпня, Національний проєкт «Ukrainian  Song Project/Українська пісня» збере на «Арені Львів» найкращих артистів української сцени. А також відкриє Україні нові імена, які отримають шанс виступити на одній стадіонній сцені із визнаними зірками. 

Хедлайнери Національного проєкту «Ukrainian  Song Project/Українська пісня 2021» – гурти «ВВ», «СКАЙ» і «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», співачки Ірина Білик, JAMALA та Анна Трінчер, співаки MELOVIN, Сергій Бабкін і Віктор Павлік, а також відкриття 2021-го року WELLBOY.

Новизни музичному дійству додасть свіжа кров – десятеро фіналістів проєкту: АНЦЯ, JULINOZA, Semyokhina, ЛЕV, BORA, «GG Гуляй Город» (feat. Morphom), Sowa, «Cry неба», Маргарита Самойлова і MARLEN. 

"Гасло цьогорічної «Української пісні» - історія народжує майбутнє!». 14 серпня на «Арені Львів» прозвучать пісні, які не просто стали хітами, а на яких зростали та продовжують зростати цілі покоління. Так ми розповімо історію української музики за 30 років Незалежності України. А водночас відкриємо нові імена на нашій сцені, які, я впевнений, уже незабаром з легкої руки «Української пісні» стануть відомими на всю країну", - каже співзасновник та генеральний продюсер Національного проєкту «Ukrainian Song Project/Українська пісня» Тарас Курчик. 

Матиме «Українська пісня 2021» і благодійну мету – привернути увагу суспільства та акумулювати необхідні кошти для порятунку життя маленької львів’янки Вікторії Полюги, у якої діагностували рідкісне захворювання СМА (спінально м’язова атрофія) і яку може врятувати лише один укол (його вартість – 2,3 мільйона доларів). Крім того, уже традиційно організатори Ukrainian Song Project забезпечать безкоштовний вхід на грандіозний концерт захисникам, які пройшли війну на сході України.

Квитки на «Ukrainian Song Project 2021» на «Арені Львів» 14 серпня можна придбати онлайн.

Відкрито АКРЕДИТАЦІЮ журналістів на ювілейний проєкт «Ukrainian Song Project/Українська пісня». Акредитуватися можна до 18:00 13 серпня - за тел. +38 067 960 31 01 або по e-mail: galaguzo@ukr.net (Галина Гузьо, GMGpromo).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних