Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Молодь Львівщини запрошують на інтерактивний освітній захід "Супергерої для громади"

Дата: 12.08.2021 11:24
Кількість переглядів: 656

      Фото без опису

У суботу, 14 серпня, в селі Добросин, на території молодіжного простору «Don’t Stop» відбудеться інтерактивний освітній захід у межах проєкту «Супергерої для громади». Подія буде цікавою для активних молодих людей, які цікавляться реформою децентралізації, хочуть працювати в органах місцевого самоврядування та прагнуть до розвитку своєї громади. 

Захід організовує Добросинсько-Магерівська молодіжна рада за підтримки Львівського обласного молодіжного центру. Участь може взяти молодь віком 14-25 років, яка проживає у Львівській області. 

«Супергерої для громади» - це проєкт, спрямований на обізнаність молоді щодо місцевого самоврядування та органів державної влади, популяризацію громадської активності та процесів, що відбуваються на місцевому рівні.

«За нашою концепцією, супергерой - це активна молода людина, яка долучається до активностей в громаді, пропонує свої ідеї вирішення проблем, не залишається осторонь та стає агентом змін. Наша мета - зробити так, аби молодь зрозуміла, як взаємодіяти з громадою, побачила можливості та спробувала застосувати отримані знання на практиці. У перспективі проєкту -  розробка повноцінного курсу для учнів шкіл та студентів щодо децентралізації, місцевого самоврядування та органів державної влади шляхом партнерства з основними стейкголдерами», - зазначає координатор заходу Орест Борис.  

Спікерами події будуть фахівці з питань реформи децентралізації, представники органів місцевого самоврядування, які розкриють особливості впровадження цієї реформи в Україні та познайомлять  з усіма тонкощами своєї професії. Також учасники дійства отримають сертифікати та подарунки від організаторів. 

Тренінги є безкоштовними, відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі. Подати заявку можна за посиланням.

Нагадаємо, захід відбувається в межах проєкту «Молодіжні простори спільними зусиллями», який реалізовує Львівський обласний молодіжний центр. Цьогоріч у проєкті беруть участь три територіальні громади Львівської області: Добросинсько-Магерівська, Старосамбірська та Стрийська.

У межах проєкту молодіжним просторам Львівщини надається ресурсна, інформаційна та консультативна підтримка для проведення локальних заходів, які сприятимуть розвитку молоді в області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних