Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На ці вихідні притулок «Домажир» організовує для охочих сніданок з ведмедями

Дата: 10.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 680

Фото без опису

Упродовж 11-12 вересня ведмежий притулок «Домажир» запрошує на ранкову каву з клишоногими. Кількість місць обмежена.

За словами організаторів на відвідувачів чекає ВІП екскурсія та смачна їжа у кафе «Мед і Ягода». Ви побачите як відбувається сніданок у ведмедів та що вони їдять, ветеринарний кабінет, кухню на якій ведмедям готують їсти та почути багато цікавих фактів про кожного з них. Зранку вони дуже активні і є більше шансів побачити усіх.

Серед них і нову мешканку – сімнадцятирічну ведмедицю Марту, яку команда притулку привезла на початку тижня. Попри те що, для неї все навколо ще нове, вона є досить смілива. Ведмедиця досліджує та вивчає свою територію.

Марта народилась у неволі, та в минулому виступала в ролі циркового ведмедя. Пізніше ведмедиця опинилась у закритому ресторані в селі Добрівляни. Її колишні власники добровільно погодилися передати ведмедя до притулку. Тепер Марта живе у своєму новому вольєрі, де в неї є басейн та іграшки, які для неї зробили доглядачі.

Зазначимо, що 7 вересня у притулку відбулось відкриття туристичної стежини – продовження маршруту до вольєрів, де проживають ведмеді: Ласка, Міша, Лео та Меланка, Даша та Леля, Фрол та Фрося. Тварини чекають на відвідини.

Початок екскурсії «Ранкова кава з ведмедями» у найближчу суботу та неділю о 09:00, тривалість близько двох годин. Вартість: 350 грн/особи. Дітям до 7 років знижка 50%. Реєстрація за номером телефону +380 67 509 3058.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних