A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

В області офіційно відкрили сучасний завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок «Коудайс Україна»

Дата: 20.09.2021 12:25
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

У селі Хильчиці, що в Золочівському районі, відкрився новий сучасний завод «Коудайс Україна». Він спеціалізуватиметься на виробництві мінерально-вітамінних добавок для сільськогосподарських тварин.

На відкриття завітали Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Тарас Висоцький, голова Львівської ОДА Максим Козицький, а також делегація з Нідерландів.

«Відкриття інноваційного заводу – це наступний крок в розвитку Львівщини. Всім відомо, що зараз Україна потребує реформ, іноземного капіталу для свого процвітання. Я радий, що сьогодні ми маємо приклад, коли два капітали (український та нідерландський) об’єднавшись, створюють такий чудовий об’єкт. Програма регіонального розвитку надалі в пріоритеті дій Президента та Уряду. Для нас, безумовно, важливо аби будувались нові виробництва, які позитивно вплинуть на економіку та забезпечать нові робочі місця», - запевнив міністр Олексій Чернишов.

Представлений новий завод в Україні входить до групи компаній «Коудайс» (Нідерланди) - світового виробника кормів, преміксів та концентратів для свійських тварин та птиці, загальною  кількість понад 90 заводів у 60 країнах світу.

«Передові технології виробництва дозволять продукції бути конкурентоспроможною на вітчизняному ринку та допоможуть завоювати позиції на світовому. Переконаний, що це далеко не останній успішний проєкт на Львівщині», - сказав Тарас Висоцький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних