A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

На позачерговому засіданні комісії ТЕБ і НС визначили заходи запобігання захворюваності COVID-19 на території Рудківської громади.

Дата: 23.09.2021 15:00
Кількість переглядів: 724

Фото без описуСьогодні, 23 вересня відбулось позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Рудківської міської ради, за результатами розгляду питання порядку денного вирішено:

1. Інформацію щодо  ситуації  з захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19 та запобігання поширенню на території Рудківської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом RS-CoV-2 прийняти до відома і визнати такою, що потребує прийняття відповідних заходів реагування Звернути увагу на те, що:                               

  1. 1.1 Продовжується динаміка зростання підтверджених випадків хворих на COVID-19.
  2. 1.2 Станом на 23.09.2021р., з 21.09.2021р. по 23.09.2021р., в КНП « Лікарня   швидкої медичної допомоги м. Рудок » вже перебуває на лікуванні 49 пацієнтів у частини з них є підтвердження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом  RS-CoV-2

 

2. Відповідно до карантинних обмежень, що діють у Львівській області:

2.1. Довести до відома, що на території Львівської області з 00:00 з 23 вересня 2021 року діють карантинні обмеження, визначені постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 ( зі змінами) для  «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки, у зв’язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 , спричиненої корона вірусом RS-CoV-2 до 31.12.2021року.

3. Неухильно дотримуватись усіх карантинних обмежень на території Рудківської територіальної громади відповідно визначених постановою Кабінету міністрів України від 9 грудня 2020 року  №1236 ( із змінами) для «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки, дотримання вимог підпункту 15` постанови Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2021року №954 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020року №1236 і від 29 червня 2021року №677» в частині припинення відвідування закладів освіти , крім закладів освіти, в яких не менш як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія);

4. Начальниці відділу освіти Рудківської міської ради Брийовська  Ю.В. довести прийняте рішення міської комісії ТЕБ та НС до керівників закладів освіти, що відповідно до встановленого "жовтого" рівня епідемічної небезпеки з 27.09.2021року додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених пунктом 2-2 постанови №1236, крім учнів початкових 1-4-х класів, та закладів дошкільної освіти забороняється, зокрема:

    4.1  відвідування закладів освіти здобувачами освіти, крім закладів освіти, в  яких не менш як 80 відсотків працівників мають документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою дводозної вакцини (жовті сертифікати), або однією дозою однодозної вакцини чи двома дозами  дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях, негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія);

 

5. Начальнику відділу культури та туризму Рудківської міської ради КурилоТ.М. довести прийняте рішення міської комісії ТЕБ та НС до керівників музичних шкіл, крім початкових класів, закладів, установ та підприємств культури всіх форм власності щодо встановлених обмежень діяльності, визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 року  №1236 ( із змінами) для «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки і рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 21.09.2021року .

 

6. Про затвердження рішенням виконавчого комітету виділення матеріальної допомоги  з резервного фонду міського бюджету - коштів для часткової компенсації втрат власникам пошкоджених будівель, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди , яка сталась у м. Рудки по вул. Самбірська, 03.09.2021року, а саме:

- ФОП “СОРОКА Г.М.”  у розмірі 10тисяч гривень;

- ФОП “КУШАК У.А.” у розмірі 10тисяч гривень;

- ТЗОВ “ОМЕГА” у розмірі 5 тисяч гривень;

- власниці пошкодженого приміщення - БРИЙОВСЬКІЙ М.О. у розмірі 5 тисяч гривень;

- власниці пошкодженого приміщення – ЗДРЕНИК Романі Степанівні у розмірі 10 тисяч гривень;

- ФОП “ПРОЦЬКО  Г.М.” у розмірі 5 тисяч гривень;

- ФОП “КУШАК А.М.” – відмовлено у наданні компенсації та рекомендовано звернутись за наданням часткової компенсації, відшкодуванні по місцю реєстрації підприємницької діяльності, а саме м. Старий Самбір.

Із протоколом засідання №22 можна ознайомитись за даним посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних