A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Перинатальний внесли у перелік ковідних закладів: прийматиме вагітних з підозрою та підтвердженим коронавірусом

Дата: 28.09.2021 11:12
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради. Про санітарно-епідеміологічну ситуацію та хід вакцинальної кампанії в області поінформував керівник департаменту охорони здоров’я ЛОДА Орест Чемерис.

«Ситуація із захворюваністю на ковід в області погіршується. Ми фіксуємо щоденне збільшення кількості госпіталізованих, це від 170 до 210 людей за добу. Загалом ж на лікуванні перебуває 1581 хворий. Заповненість ліжкової мережі майже 48%», - зазначив керівник департаменту.

Як розповів Орест Чемерис сьогодні в області вже напрацьовують перелік закладів, які будуть долучені до роботи з пацієнтами з ковід у випадку, якщо завантаженість ліжкової мережі перевищить показник в 50%.

Окрім цього, у зв’язку з тим, що вже завершені ремонтні роботи другої черги Львівського обласного клінічного перинатального центру, сьогодні цей медзаклад теж внесли в перелік ковідних, як такий, що може приймати вагітних жінок з підозрою, або підтвердженим коронавірусом.

Що ж стосується вакцинації, то як зазначив Орест Чемерис загалом в області станом на сьогодні щеплення від ковіду отримали 743 395 (з них – 326 276 другою дозою).

«Якщо говорити про темпи вакцинації, то за попередній тиждень ми двічі побили свій власний рекорд. Найбільшу кількість щеплень ми зробили у п’ятницю, це понад 11 тисяч щеплень. Найбільш проблемним залишається питання вакцинації педагогів, особливо середньої школи. Суттєво краща ситуація із вакцинацією медиків. Вже понад 97% медичних працівників мають першу дозу, 72% завершили повну вакцинацію »,  - додав Орест Чемерис.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних