A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Компанія із Львівщини презентує своє виробництво на виставці в Дубаї

Дата: 05.10.2021 15:27
Кількість переглядів: 734

З 1 жовтня цього року і до 31 березня 2022 року у Дубаї Об’єднаних Арабських Еміратів триватиме всесвітня виставка ЕКСПО 2020.  

ЕКСПО 2020  - це найбільш престижні іміджеві виставкові заходи у світі, на яких країни-учасниці демонструють унікальність своїх культур та національну ідентифікацію, свій економічний та науково-технічний потенціал.

Інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Зокрема, вчора, 4 жовтня, за участю представників офіційної та ділової делегації України та ОАЕ провели Національний День України на ЕКСПО 2020. Національний день є особливо важливою подією упродовж Всесвітньої виставки Експо 2020, коли кожна з країн-учасниць демонструє свої здобутки, культурний бекграунд та потенціал до розвитку та співпраці. Голова делегації з української сторони - заступник Міністра економіки України Ірина Новікова.

Цьогорічний Український павільйон (Ukraine Expo 2020 ) – справжній оазис новітніх технологій та інтерактивного мистецтва. Україна обрала тему «SMART Ukraine. Connecting dots» для оформлення стендів та громадського простору.

Гостей павільйону вітає арт-інсталяція «Пшеничне поле», арт-куб «Мислення» та мультимедійна галерея «Смарт життя», де представлені презентації українських компаній-учасників виставки. Більше про український павільйон на EXPO-2020 за посиланням. 

Цьогоріч у виставці бере участь компанія з Львівщини – ТОВ «Прана Платінум». ТОВ «Прана Платінум» представляє стенд розумної вентиляції PRANA. Відвідувачі виставки можуть протестувати всі функції рекуператора у дії.

ТОВ «Прана Платінум» – автор та виробник енергоефективного обладнання для вентиляції та кліматизації приміщень. Рекуператори забезпечують ефективний повітрообмін для здорового дихання людей та допомагають суттєво зменшити енерговитрати будівель по всьому світу.

Експортують свій продукт до Азербайджану, Бельгії, Великобританії, Грузії, Естонії, Італії, Казахстану, Латвії, Литви, Португалії, Румунії, Сербії, Словаччини, Туркменістану та Угорщини.

Програма заходів України в рамках EXPO-2020 доступна за посиланням. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.