A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Розпочався прийом заявок до ІІ Всеукраїнського марафону з української мови

Дата: 18.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 598

Фото без опису   Сьогодні 18 жовтня стартував прийом заявок  до ІІ Всеукраїнського марафону з української мови який розпочнеться  у листопаді.

Метою марафону є розвиток учнівської і студентської молоді стійкої мотивації та свідомого прагнення до вивчення української мови. Завдання марафону розроблені групою вчителів та викладачів української мови на чолі з Олександром Авраменком, доцентом Київського університету імені Бориса Грінченка.

Взяти участь можуть учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти, закладів професійної (професійно-технічної) освіти, студенти закладів вищої освіти. Для участі необхідно подати заявку та зареєструватися на платформі HUMAN з 18 до 31 жовтня 2021 року.

Марафон відбудеться в чотири етапи. Учасники які пройдуть всі етапи отримають сертифікати, а ті з них, що наберуть найбільшу кількість балів – дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.

 

Довідково

Перший Всеукраїнський відкритий марафон з української мови було проведено дистанційно в лютому 2021 року. Захід дав можливість учням і студентам взяти участь в інтелектуальному змаганні, а також підтвердити свої знання української мови в умовах карантину. Для участі в Марафоні зареєструвалося понад 40 тис. учнів і студентів, 838 з яких отримали дипломи І, ІІ, ІІІ ступенів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних