A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Можливості застосунку Дія розглянули в межах форуму готелярів та рестораторів

Дата: 22.10.2021 10:23
Кількість переглядів: 461

Фото без опису

У межах форуму готелярів та рестораторів на міжнародній виставці «ТурЕКСПО» фахівці по цифровізації Львівської облдержадміністрації розповіли про можливості та функції застосунку Дія у готелях.

Як наголосили в межах заходу застосування цифрового паспорту надає можливість значно пришвидшити процес реєстрації гостей в готелях.

«Вже сьогодні всі готелі можуть покращити свій сервіс під час реєстрації клієнтів, інтегрувавши свої системи з Дією. Таким чином, ваші клієнти будуть сканувати QR і ви отримаєте необхідні вам дані від клієнтів на імейл чи напряму у вашу інформаційну систему. Поселення може значно пришвидшитись, а затрати на папір, принтери та картриджі - зменшитись. Закликаємо всіх розпочати цю інтеграцію. Для цього напишіть команді МінЦифри в чат в телеграмі @DiiaStart» », - зазначив заступник голови Львівської ОДА Олександр Кулепін.

Провідний спеціаліст сектору з питань цифрової трансформації ЛОДА Соломія Волошин під час презентації «Дія. Цифрові документи. Готелі» розповіла про технічні моменти запровадження Дії в інформаційну систему готелю.

«Тішить, що заклади тимчасового розміщення відкриті до імплементації таких інноваційних інструментів. Вже понад півсотні готелів України інтегрували застосунок Дія і успішно застосовують саме його у своїх рутинних процесах», - зазначила провідний спеціаліст.

Соломія Волошин пояснила у яких випадках готель може використовувати цифрові документи: при поселенні до готелю, коли клієнт повинен пред’явити документ, що посвідчує особу.

«Тобто вам не потрібно хвилюватися, що документ несправжній, фотографувати його у телефоні та робити ксерокопії фото з телефону. При бронюванні номеру у готелі на сайті можна налаштувати віддалену ідентифікацію клієнта та передачу потрібних даних клієнта до системи готелю. Слід зазначити, що є два способи застосування Дії: валідація і шеринг. Валідація - це процеси, які допомагають перевірити саму дійсність документу, а також з’ясувати чи документ є справжнім. Сценарій шеринг дозволяє отримати копії е-документів у систему готелів. Способи інтеграції з Дією дозволяють підтвердити особистість за 30 секунд, а ще ви не витрачаєте гроші на папір, принтер і зберігання»,-  зазначила вона.

Нагадаємо, що Україна стала першою державою, де цифрові паспорти мають таку ж юридичну силу, як їхні паперові чи пластикові аналоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних