A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

Усіх охочих запрошують на недільну велопрогулянку до Крехівського монастиря

Дата: 23.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 430

Фото без опису

У межах проєкту «РовеЛове Розточчя - разом попри кордони» 24 жовтня усіх охочих запрошують приєднатися до мандрівки на велосипедах. Збір учасників в неділю о 10:45 год біля входу в ТРЦ «Спартак».

За словами представника «Bike Sport Active» та співорганізатора заходу Олександра Дудніка долучатись до велопрогулянки можуть навіть початківці, оскільки її складність і темп - легкі.

Загальна протяжність маршруту складає 60 км, покриття – ідеальна асфальтована дорога, яка пролягатиме через сосновий ліс Яворівського Національного природного парку.

«Осінь – гарна пора для відвідин монастиря та чудового проведення вихідного дня. То ж запрошуємо велодрузів до участі в заході», - зазначила керівник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака.

Реєстрація на захід за посиланням.  

Подія відбуватиметься із дотриманням карантинних обмежень: учасник допускатиметься до загальної колони лише за наявності однієї або двох доз вакцинацій.

Організовують веломандрівку у межах проєкту «РовеЛове Розточчя - разом попри кордони», що реалізується за фінансової підтримки ЄС в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща – Білорусь – Україна 2014-2020. Мета проєкту – покращення туристичної інфраструктури та створення туристичних продуктів для підвищення транскордонного регіону Розточчя.

Важливим пунктом проєкту з української сторони є будівництво та облаштування еколого-просвітницького центру в Яворівському національному природному парку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних