A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

З 22 листопада учні та студенти Львівщини повертаються до очного навчання

Дата: 16.11.2021 12:26
Кількість переглядів: 491

Сьогодні обласна комісія ТЕБ і НС прийняла рішення про відновлення з 22 листопада відвідування закладів освіти здобувачами освіти 5-11 класів закладів загальної середньої освіти та вищих навчальних закладів за дотримання певних умов.

Зокрема, дозволили відновити навчання закладам освіти, всі працівники яких, мають:

- документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації;
- чи міжнародний, внутрішній сертифікат або іноземний сертифікат, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 однією дозою однодозної вакцини або двома дозами дводозної вакцини (зелені сертифікати), які включені Всесвітньою організацією охорони здоров’я до переліку дозволених для використання в надзвичайних ситуаціях;
- негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції або одужання особи від зазначеної хвороби, чинність якого підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема, з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Водночас, нагадуємо про те, що з 8 листопада набрав чинності наказ МОЗ №2153, яким затверджено Перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням. Під дію вказаного Наказу підпадають і педагоги. Таким чином, навіть після відновлення очного навчання в закладах освіти, працівники у яких відсутні щепленням проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, підлягають відстороненню від роботи.

Зазначимо, що на території області продовжують діяти всі інші обмеження, встановлені згідно з рішенням комісії обласної ТЕБ і НС від 27 жовтня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.