A A A K K K
для людей із порушенням зору
Рудківська міська рада
Львівська область, Самбірський район

«Маска, гігієна рук, соціальна дистанція і двократна вакцинація – доступні інструменти для профілактики коронавірусу»

Дата: 14.12.2021 10:05
Кількість переглядів: 532

    Фото без опису

 На сьогодні надзвичайно актуальним є використання засобів захисту та профілактики коронавірусної інфекції, адже пандемія в області нарощує обсяги. Зазначають медики та наголошують, що берегтися та бути пильними треба і вакцинованим мешканцям. 

      Немає різниці чи людина вакцинована, чи ні, носіння маски зменшує ризик інфікуватись. Вакцинована людина теж може при зустрічі з іншою людиною, яка виділяє велику концентрацію вірусу, інфікуватись, вона про це може і не знати, оскільки захворювання може перебігати в абсолютно безсимптомній формі, при цьому вона наражатиме інших на небезпеку.     

       Використання маски є обов’язковим у приміщеннях, де є інші люди. Важлива умова – правильно її носити та використовувати.

        Кожні 2-3 години ми повинні маску змінювати. Вже використану викинути в спеціальне місце для утилізації. Помити руки і вдягнути нову. Якщо маска зволожувалась більше ніж 3 години, вона ні від чого нас не захистить. Категорично не можна маску, яку зняли, покласти у кишеню, потім витягнути і вдягнути вдруге. Така маска є фактором можливого інфікування. Після зміни маски обов’язково мити руки.

        Дотримуватись требі й інших засобів захисту та профілактики ковіду. Це гігієна рук та соціальна дистанція. У магазинах, центрах масової вакцинації – 1,5 метри обов’язкова відстань між людьми, адже коронавірус  власне передається краплинним шляхом на таку відстань. І, звичайно, вакцинація, як єдиний спосіб подолати пандемію коронавірусу.

        Окрім вакцинації жодна країна світу не запропонувала іншого способу масової профілактики населення. Маска, гігієна рук, соціальна дистанція і двократна вакцинація – ті інструменти, які сьогодні доступні для профілактики коронавірусу.

       Від дотримання вищевказаних правил залежить Ваше здоров’я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних